MØT LAGET

MØT LAGET

ODIN GARLI

Alder: 21 år
Hjemsted: Soknedal, Trøndelag
Klubb: Sokna IL

 
Idrett og friluftsinteressert trønder. Utenom trening finner du meg enten i skogen, bak rattet på en Opel Ascona eller på scena med countrybandet Kastrert Hannkatt.
 
Ambisjoner: Mine ambisjoner med innen skiskyting er i første omgang og ut å representere Norge internasjonalt, samt VM og OL gull etter hvert.

Alder: 21 år
Hjemsted: Kvikne
Klubb: Kvikne IL

Bor på Lillehammer og studerer økonomi ved siden av satsingen. Kommer opprinnelig fra Kvikne og har drevet med skiskyting og langrenn siden jeg var 10 år. Ellers er jeg en rolig og avbalansert gutt med et sunt forhold til livet.

Ambisjoner: Har som mål neste år å kvalifisere meg til junior VM, det er et høyt mål, men det er på det nivået jeg ønsker å bedrive idretten, da må målsetningene være deretter.

 

SIVERT BEKKEN

Jo Brøste Nørstegård

Alder: 21 år
Hjemsted: Lesjaverk
Klubb: Dombås IL

Ambisjoner: Håper innen to år å være med å kjempe om topplaseringer i nasjonale renn.

Resultater:

  • Norges Cup sesongen 2017-18 – 3, 6 og 7 pl.

  • Norges Cup sesongen 2016-17 – 4, 6, 6, 10, 11, 12 pl.

  • Norges Cup sesongen 2015-16 – 2, 3, 4, 5, 7, 10, 13 pl.

  • nr. 6 i Norges cupen sammenlagt

  • Junior NM 2017 – 2, 10 og 11 pl.

  • 3 pl. Stafett.

  • Junior NM 2016 – 6. 7. 17. pl.

  • 1 pl. På mix stafett.

Alder: 19 år
Hjemsted: Tretten i Gudbrandsdalen
Klubb: Tretten skiskytterlag

Etter 3 år på NTG Lillehammer fortsatte jeg videre på Team Hugaas. Etter en sesong med mye opp og ned fysisk, ser jeg frem til 20/21 sesongen. 

Ambisjoner: 

Topp ti plasseringer i NC/NM 

Topp 15 sammenlagt NC 

PEDER STALENGET

KRISTOFFER SVERDRUP

Alder: 20 år
Hjemsted: Dombås
Klubb: Dombås IL

Jeg bor på Lillhammer. Gikk først 3 år på NTG og har det siste året satset på Team Hugaas. Forrige sesong var preget mye av sykdom, men er på veig mot rett spor igjen og gleder meg til kommende sesong.

Ambisjoner: Arbeidsmål er å få trent så godt som planlagt gjennom hele oppkjøringa uten noen avbrekk med sykdom eller skader. Hvis dette går så har jeg høye mål for sesongen

Resultatmål:

1) Norgescupseier: Dette er per dags dato urealistisk, men mener at gjennom jobben jeg tenker å legge ned at det skal være mulig.

2) Flere topp 10 plasseringer i Norgescup

3) Stabil sesong med mange gode løp der jeg kan kjempe om topp 6 sammenlagt

Alder: 20 år
Hjemsted: Os kommune, som ligger i nord-Østerdalen
Klubb: Os IL

Begynte med skiskyting når jeg var 8 år. Har ellers drevet med mye annen idrett, som fotball, ski, orientering og skyting. Glad i å være ute og trene. Bor derfor på Lillehammer og satser skiskyting der. 

Ambisjoner: Er å ta steg og utvikle meg som skiskytter. Har et mål om å prestere på veldig høyt nivå og få ut mitt potensiale som skiskytter. Derfor er jeg veldig motivert for å jobbe mot delmål som å hevde meg i toppen av klassa neste vinter, og hårete mål som å være blant de beste i verden. 

 

EIRIK HORTEN

Mathias Indrelid Haugen

Alder: 20 år, 2000 modell

Hjemsted: Toten, Østre Toten kommune

Klubb: Østre Toten Skilag

 

Om meg: Drevet med skiskyting i 7-8 år. Tidligere hatt min styrke i sporet, men skytingen har blitt bedre og bedre. Hadde et trøblete år i fjor, men utrolig klar for å legge ned en god innsats for å konkurrere i toppen igjen.

 

Ambisjoner: Først og fremst få kroppen til å funke. Gjør jeg det, så ønsker nok de fleste å konkurrere på et høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, noe som også gjelder meg.

Stilling: Trenar
Alder: 24 år (28.11.95)
Heimstad: Ulvik i Hardanger
Utdanning: Bachelor idrettsvitenskap og Trenar 3 kurs

Etter mange års satsing valde eg sjølv å legga ski og børsa på hylla i 2019. Rett etter at karrieren var over fekk eg trenartilbod frå Team Hugaas, eit tilbod og prosjekt som var for spennande til å seia nei til. Det mest spennande med skiskyting er kompleksiteten rundt idretten. Det at det er så mange utviklingsområde som kan føra til endå betre prestasjon. Målet mitt som trenar, er å gjera treningskvardagen til denne offensive, dedikerte og ambisiøse gjengen best mogleg. På den måten håpar me å nå individuelle- og lagmål i framtida!

Leif Malvin Hjelmevoll

magnus horten

Alder: 22 år
Klubb: Os IL

Jeg er fra Os, men bor på Lillehammer til vanlig. Jeg har drevet med skiskyting i 14 år og satser på gode 14 år til.

Ambisjoner for 2020/2021-sesongen: Ettersom at jeg har mitt første år som senior neste år så er min målsetning å etablere meg topp 10 i norgescup senior. Men det aller viktigste er å ha det gøy å utvikle meg som skiskytter.

Alder: 20 år
Klubb: Hardbagg IL
Heimstad: Randabygda

Interesser: fiske, være med venner

Beste resultat: Sølv i jr. nm

Mål for sesongen: prestere jevnt på eit høgt nivå både i løypa og på standplass.

Vegard skrede

Eirik Kjøl Tornes

Alder: 20 år 1999 modell
Hjemsted: Eide, Møre og Romsdal
Klubb: Molde og Omegn Idrettsforening

Om meg: Drevet med skiskyting i 6 år, har hatt min styrke i skisporet. Skytinga har blitt bedre med årene, og konkurrerer i toppen på en god dag

Ambisjoner: Konkurrere internasjonalt og topp 3 sammenlagt i NC

Alder: 20 år
Bosted: Lillehammer
Klubb: Folldal IF

Andre interesser: Fotball, friluftsliv og venner

Ambisjoner: Utvikle meg videre som skiskytter. Bli tatt ut til den norske troppen som drar til Jr. VM i Sveits. Ellers være med å prege Menn 20-22 klassa sesongen 2020/2021.

Martin Øyen Tøraasen

Johan-Olav Botn

Alder: 20
Hjemsted: Stårheim
Klubb: Stårheim IL

Om meg: Avslutta 3 år på NTG med å starte Team Hugaas sammen med 4 andre. Fjoråret vart eit tøft år for min del, men reiste kjerringa i årets sesong med eit NM-Gull på normal og ein 6. Plass samanlagt.